KezdőlapKözéletItt az igazság a Pomázi-cégcsoport erőmű vásárlásáról

Itt az igazság a Pomázi-cégcsoport erőmű vásárlásáról

-

A napokban alaposan felkavarta az indulatokat Dunaújvárosban, hogy Pintér Tamás polgármester határozott ígérete ellenére visszatért a városba a Pomázi-cégcsoport, amelynek – felszámolást követően – százszázalékos tulajdonába került az Építők úti és a Verebély úti erőmű.

A közösségi médiában egyesek olyan fals információkkal próbálják félrevezetni az embereket, hogy a tulajdonjog csak az épületre vonatkozik. A tisztánlátás érdekében nyilvánosságra hozzuk az aláírt adás-vételi szerződés ide vonatkozó részét, amelyből egyértelműen kiderül, hogy az 1 897 000 000 Ft vételár két részből tevődik össze. Az ingatlan ára 450 843 584 Ft, a berendezés (gázmotorok, kazánok) ára pedig 1 466 156 416 Ft. Nem tudjuk, hogy bizonyos embereknek miért érdeke a folyamatos „terelés”, a tények elferdítése, a dunaújvárosiak becsapása. Valószínű, pillanatnyi politikai érdekek fontosabbak, mint a város jövője, a tényekkel való szembenézés.

Verebély úti erőmű hivatalos adás-vételi szerződés ide vonatkozó részlete:

Árverés adatok:

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Kínai tudományos delegációt fogadtak az egyetemen

0
A Kínai Tudományos Csereprogramok Szolgáltató Központjához tartozó Chivast Education International Company június 20-án látogatást tett a Dunaújvárosi Egyetemen. Mint arról a felsőoktatási intézményünk beszámolt,...
DunaOnline

FREE
VIEW