vélemény

Pintér Tamás nem lesz többet polgármester?

A minap megírtuk, hogy nem csitul a távhő-gate, hiszen Pintér Tamás polgármester korábbi ígéretével ellentétben a Pomázi cégcsoport visszatért a városba. És van újabb fejlemény is, távhő ügyben megszólalt Pintér Tamás is. Érdekeset mondott, annyi szent. Mutatjuk.

Május 30-án, a délutáni órákban felkerült némi szöveg és egy videó Pintér Tamás politikusi Facebook-oldalára „Véget ért a távhőszezon” címmel. Ebben Pintér hosszasan beszél időjárásról, gigajoule-ról, karbantartási esetszámokról, miközben hol egy munkavédelmi sisakban és zakóban ténfereg, hol egy ablak előtt áll a Építők úti erőműben. Az ember már-már ásítozva kikapcsolná az egészet, amikor csak elkövetkezik a legjobb rész. Ezt mondja Pintér Tamás: „ de én minden dunaújvárosit biztosíthatok, amíg én vagyok Dunaújváros polgármestere, addig Pomázi Csabának semmi köze nem lesz a távhőszolgáltatáshoz, sem a távhőtermeléshez, nem lehet ide visszajönnie.” A tisztánlátás érdekében nyilvánosságra hoztuk a minap a Pomázi cégcsoport aláírt adás-vételi szerződés témához tartozó részét, amelyből egyértelműen kiderül minden.

A polgármester idézetéhez visszakanyarodva, hogy szerinte Pomázinak nem lehet ide visszajönnie az szerintünk fals, mert már vissza is jött. Véleményünk szerint, megkerülhetetlen tényező lesz a dunaújvárosi távhő rendszerében.

De Pintér minden dunaújvárosit biztosított, hogy amíg ő a polgármester, addig Pomázinak coki. Ezt mi úgy értjük, hogy a következő fűtési szezon kezdetekor már nem Pintér lesz a polgármester, hiszen megígérte, ha ő van, Pomázi nincs. Tehát akkor, ha Pomázi van, akkor Pintér nem lesz? Pomázi pedig a fent közzétett dokumentum szerint már itt van…Micsoda bölcs, Önre pont ebben az ügyből kifolyólag szerintünk nem jellemző előrelátás Polgármester Úr!

-Hirdetés-

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
DunaOnline

FREE
VIEW