KezdőlapKözéletPintér Tamásék nagy dúrral bejelentett piacfelújítás eredménye: már most több helyen beázik

Pintér Tamásék nagy dúrral bejelentett piacfelújítás eredménye: már most több helyen beázik

-

Pintér Tamásék hatalmas elánnal nemrég bejelentették, hogy részlegesen felújították a piac tetejét, ezt még a Rajta Újváros kampány füzetében is harsogták. Ez a rekonstrukció olyan jól sikerült, hogy az elmúlt hétvégén levizsgázott a tetőrendszer, hiszen számos ponton is beázott.

Az árusok vödrökben gyűjtötték az esővizet. Szerkesztőségünkhöz eljuttatott videóban pontosan látszik, hogy a konnektoroknál folyik a víz. Információink szerint, Pintér Tamás épp a piacon kampányolt, így több árus is kérte, hogy tekintse meg saját szemével, de az elmondások alapján nem volt hajlandó megnézni sem.

Véleményünk szerint, ez a kampányfogás is mellésikeredett, szerintünk, itt is bebizonyosodik, milyen városvezető ő. A murvás parkolók, méhlegelők, távhőbotrány, komoly városi vagyonvesztések, több milliárdos hitelek után, ismételten egy remekül sikerült kivitelezés tanúskodik hozzáértésükről.

Forrás: Rajta Újváros kampány kiadvány
-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Elővigyázatosságra int a katasztrófavédelem

0
A nyár, a meleg, a jó idő a kerti grillezés időszaka is. Érdemes néhány tűzmegelőzési tanácsot megfogadni, a tűzvédelmi szabályokra odafigyelni annak érdekében, hogy...
DunaOnline

FREE
VIEW