KezdőlapKözéletMa kezdik a vízórák leolvasását

Ma kezdik a vízórák leolvasását

-

Indul az éves vízmérőleolvasás a társasházaknál Dunaújvárosban- erről tájékoztatja a dunaújvárosi lakosságot a Mezőföldvíz Kft. Mint azt a közleményben írják, tavaly május 1-jétől a Mezőföldvíz Kft. végzi a teljes víziközmű-szolgáltatási és -üzemeltetési szolgáltatást városunkban. Ezzel együtt fontos változás lépett életbe a mérőállás diktálásra vonatkozóan. Megkezdődik a szokásos éves elszámoláshoz szükséges mérőleolvasás a társasházi övezetekben. A szolgáltató január 30-tól társasházi ügyfeleknél végez mérőleolvasásokat. A Mezőföldvíz Kft. felhívja a figyelmet, hogy amennyiben a leolvasás az ügyfelek akadályoztatása miatt nem lehetséges, úgy a szolgáltató munkatársai mérőállásközlő információs tájékoztatót hagynak az ingatlanokban, amelyen információkat találnak a fogyasztók az óraállás diktálásnak mikéntjéről. A mérőóraleolvasás január 30-án kezdődik és csaknem három héten át, február 16-ig tart. A leolvasás ütemterve utcákra lebontva megtalálható a Mezőföldvíz honlapján.

A társaság arra is felhívja a figyelmet, hogy a fejlesztéseknek köszönhetően már nem kell személyesen intézni a vízóraállás diktálását, hanem a cég honlapján is lehetőség van erre, egy űrlap kitöltésével. Az online diktálás során a fogyasztói, vevői és a felhasználási helyre vonatkozó információkat kell megadni, továbbá a leolvasott vízóra adatait.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Vádemelés az autós ámokfutóval szemben

0
A Székesfehérvári Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki közel 10 km-en át menekült az őt üldöző rendőrök elől. A vádirat szerint...

Próbavizsgák voltak a bv-ben

Lányok napja az egyetemen

DunaOnline

FREE
VIEW