Közélet

Karácsonyi Szeretetvendégségre várják Dunaújváros és térsége rászorulóit

A Jövő Új – Városért Egyesület (JUVE), a Fejér Vármegyei Önkormányzat, valamint a Fidesz Fejér 04. választókerületi szervezet Karácsonyi Szeretetvendégségre hívja Dunaújváros és térsége rászorulóit. – tette közzé Dr. Mészáros Lajos, térségünk országgyűlési képviselője a közösségi oldalán.

Ezt a jótékonysági akciót a tavalyi évben is nagy érdeklődés övezte, akkor háromszáz adag babgulyást és forró teát, valamint ezer adag becsomagolt székelykáposztát osztott ki karácsony előtt Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnöke, Dr. Mészáros Lajos, országgyűlési képviselőnk, a Magyar Mentőszolgálat Alapítvány és a Szegényeket Támogató Alapítvány munkatársai, valamint a Fidesz dunaújvárosi szervezetének és a Jövő Új-Városáért Egyesületnek a tagjai.

A megmaradt adagok sem vesztek kárba: a Jószolgálati Otthon és a Családok Átmeneti Otthona lakói számára szállították ki a szervezők. 

Az idei esemény, december 19-én, kedden 15 órakor kezdődik a Dózsa György téren, ahol ezer adag helyben fogyasztható meleg étellel, valamint becsomagolt, elvihető egytálétellel, forró teával és gyümölccsel várják a résztvevőket.

A rendezvényen főtisztelendő Spányi Antal megyéspüspök, Dr. Molnár Krisztián, valamint Dr. Mészáros Lajos mondja el ünnepi gondolatait.

A szervezők az egyéb támogatók nemes felajánlásait is köszönettel fogadják.

-Hirdetés-

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
DunaOnline

FREE
VIEW