Közélet

Pintér Tamás: befejezem, amit elkezdtünk

A tegnapi napon Cserna Gábor a Fidesz Dunaújvárosi Szervezetének elnöke közleményben szólította fel Pintér Tamás polgármestert, hogy tisztázza milyen körülmények között fizette be júliusi távhő számláját, miközben a városlakókat arra kérte, ne fizessék be a június 30 utánra kiállított számlát.

Mint ismeretes a DVCSH hivatalos oldalán megjelent információk szerint, Pintér Tamás saját maga QR-kódos befizetéssel fizette ki július havi számláját, miközben közösségi oldalán arról számolt be, hogy tőle is jogtalanul vonták le a díjat.

A mai napon Pintér Tamás közösségi oldalán reagált Cserna Gábor közleményére, amit szintén betűhíven közlünk:

🔴 A nyílt vita színhelyén a közgyűlésben hallgat, a Facebookon viszont bátran írogat a Fidesz Dunaújvárosi Szervezetének elnöke.

🔴 Cserna Gábor a napokban arról írt: szerinte nekem kellene lemondanom és Pomázi Csabának maradnia. A Fidesz Dunaújvárosi Szervezete tehát védi az oligarcháját. Nem meglepő. A különleges gazdasági övezet kapcsán a helyi Fidesz már bizonyította, hogy a pártérdek fontosabb számukra Dunaújváros érdekénél. Pedig akkor kellett volna nagy hanggal lenni, de nem volt más csak kínos hallgatás a részükről.

🔴 Most pedig azt a DVCSH-t védik, amelyik kritikán aluli szolgáltatásával folyamatos bizonytalanságot okozott a dunaújvárosiaknak. A Fidesz Dunaújvárosi Szervezete szerint tehát rendben van az, hogy a fogyasztók klímával fűtenek és a tűzhelyen melegítik a vizet, hogy a gyerekeiket meg tudják fürdetni, szerintem viszont ez elfogadhatatlan.

🔴 Mindezek fényében én úgy gondolom, hogy ha valakinek le kell mondania, akkor az Cserna Gábor.

🔵 Én – bármennyire is támadnak és hazudják az ellenkezőjét – itt leszek a dunaújvárosiaknak, nem fogok hallgatni – ahogy a dunaújvárosi Fidesz – és befejezem, amit elkezdtünk: befejezzük a távhőszolgáltatás átvételét a Pomázi cégcsoporttól és személyesen fogom segíteni azokat, akiktől a DVCSH jogtalanul szedte be a júliusi vagy akár az augusztusi számlák összegét.

🔵 Cserna Gábor közleményével a napnál is világosabb, hogy számukra ez az ügy sem szól másról, mint olcsó politikai haszonszerzésről. Számomra azonban ez továbbra is arról szól, hogy biztonságos távhőszolgáltatás legyen 20 ezer dunaújvárosi otthonban. Ez a városvezetés meg fogja oldani azt, amiről az előző csak beszélt.

🔵 Cserna Gábor – ha már segíteni nem akar – akkor legalább ne ártson. Ha valakinek itt le kell mondania, akkor az a Fidesz dunaújvárosi elnöke.”

-Hirdetés-

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
DunaOnline

FREE
VIEW