Gasztro

Ízvarázs – Fehérboros vegyes saláta

A nyár kedvelt étele a friss saláta. Gyorsan elkészíthető és rendkívül egészséges. Szeretnénk néhány recepttel új ötleteket adni, hogy változatosabb legyen a háziasszonyok repertoárja.

Fehérboros vegyes saláta

Hozzávalók: 50 dkg apró újburgonya, 20 dkg uborka, 20 dkg paradicsom, 1 csokor petrezselyem, 1 dl száraz fehérbor.

Az öntethez szükséges: 5 evőkanál majonéz, Worcester szósz, só, fehérbors.

Elkészítése: A burgonyát alaposan megtisztítjuk, enyhén sós vízben puhára főzzük. Amikor elkészült meglocsoljuk a fehérborral. Az uborkát és a paradicsomot felkockázzuk, megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel. A saláta alkotó elemeit összekeverjük, és leöntjük a kikevert öntettel.

-Hirdetés-

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
DunaOnline

FREE
VIEW