Gasztro
Ízvarázs – Mexikói saláta
A nyár kedvelt étele a friss saláta. Gyorsan elkészíthető és rendkívül egészséges. Szeretnénk néhány recepttel új ötleteket adni, hogy változatosabb legyen a háziasszonyok repertoárja.
Mexikói saláta
Hozzávalók: 20 dkg főtt csemegekukorica, 20 dkg paradicsom, 10 dkg uborka, 10 dkg párolt kelbimbó, 1 fej saláta.
Az öntethez szükséges: 2 dl tartármártás, 1 csokor kapor.
Elkészítése: A kukoricát és a kelbimbót lecsepegtetjük, a megmosott paradicsomot és uborkát kockára vágjuk, a salátaleveleket vékony csíkokra metéljük. Az egészet salátástálba tesszük és összekeverjük. Leöntjük a vágott kaporral elkevert tartármártással, és jól lehűtve tálaljuk.
-Hirdetés-