KezdőlapKözéletA hónap végéig kell leadni az ebösszeíró adatlapokat

A hónap végéig kell leadni az ebösszeíró adatlapokat

-

Mint már arról korábban beszámoltunk, az önkormányzat szeptember 1-től ebösszeírást végez. Közeleg a határidő a formanyomtatványok leadásához: december 31-ig kell eljuttatni a polgármesteri hivatal városüzemeltetéséi osztályára a dokumentumot. 

Az eb tulajdonosa és tartója az ebösszeíráskor köteles a törvényben előírt adatokat az önkormányzat rendelkezésére bocsátani. A hivatal azt is kiemelte, hogy az önkormányzat az ebösszeírás adatai alapján jelenleg nem tervezi az ebrendészeti hozzájárulás bevezetését. Az Ebösszeíró adatlap beszerezhető a polgármesteri hivatal városüzemeltetési és beruházási osztályán, a polgármesteri hivatal portáján, illetve letölthető az önkormányzati weboldalról. Az ebösszeíró adatlapot ebenként kell kitölteni és eljuttatni személyese, levélben vagy emailben. A négy hónaposnál idősebb eb csak chippel megjelölve tartható. Felhívják a figyelmet arra is, hogy a chippel már korábban megjelölt, ám az adatbázisban nem szereplő eb adatait az állat tartója köteles a szolgáltató állatorvossal regisztráltatni. Az adatmódosítás díjmentes.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Egy helyi társasházban is bejelezett a szén-monoxid érzékelő

0
Egy székesfehérvári és egy dunaújvárosi társasházi lakásban is a szén-monoxid-érzékelő figyelmeztette a lakókat a mérgező gázra április 14-én- erről számolt be a Fejér Vármegyei...
DunaOnline

FREE
VIEW