KezdőlapKözéletLezárult a Jószoli képes aukciója

Lezárult a Jószoli képes aukciója

-

A jótékonyság jegyében licit-akciót szervezett a Jószolgálati Otthon Közalapítvány. A gondozottak egy-egy alkotását bocsátották árverésre az intézmény Facebook-oldalán.

A menet úgy zajlott, hogy megadták a képek kikiáltási árát, a licitlépcsőt, és kommentben zajlott a licitálás. A nyertes licitálónak 48 órája van a közalapítvány számlájára utalni a vételárat és erről az eladót tájékoztatni, igazolni az átutalás megtörténtét. Amikor az utalás igazolása megtörtént, egyeztetnek az átadás módjáról, helyszínéről, idejéről. A támogatók részére a közalapítvány adományigazolást állít ki. A Jószoli ezúton is köszöni az érdeklődést és a támogatást. Az első körös licitálás során befolyt 220 ezer forintból sok fejlesztő eszközt tudnak vásárolni ellátottjaiknak. Az online aukció második körében, amelynek határideje december 7-én volt, mintegy 422 ezer forint gyűlt össze, ezen adománnyal a céljuk a fejlesztő eszközök korszerűsítése, az eszközpark további bővítése.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Tíz mázsa pontyot telepítettek a Felső-öbölbe

0
A Dunaújvárosi Sporthorgász Egyesület arról tájékoztatja a pecásokat, hogy az idei első pontytelepítés megtörtént, amelynek során 10 mázsa ponty került telepítésre a Felső-öbölbe. Fontos,...
DunaOnline

FREE
VIEW