KezdőlapKözéletA jövő médiájának nagymenőjévé válhatsz

A jövő médiájának nagymenőjévé válhatsz

-

Közösségi média, online média, tv és rádiós szakember lehetsz, aki a jövő médiáját alakíthatja.

Jelentkezz a Dunaújvárosi Egyetem Kommunikáció és Média alapszakára vagy a Televíziós műsorkészítő FOSZK képzésre.

A Kommunikáció és média alapszakon három specializációból válaszhat a felvételiző. Rendezvényszervező, üzleti kommunikáció és médiainformatika. Rendezvényektől egészen a webdesignon át a marketing területig mindenbe belekóstolhatsz, ha ezt választod.  Alapképzésre való bejutáshoz tervezetten támogatott formára 400 pont, míg önköltséges formára 280 pont kell. 

Magasnak találod a ponthatárt? Úgy érzed, hogy nem fog sikerülni?  Ne maradj le az álmaidról!

Ha esetleg nem sikerül olyan jól az érettségid vagy nincs nyelvvizsgád/emelt szintű érettségid, akkor sem kell aggódnod. A Felsőoktatási Szakképzés erre mind megoldás, ráadásul csupán 240 elért pont szükséges. Az egyetemi szolgáltatások pedig ugyanúgy járnak, mint az alapképzéseknél. A kilépésnél nem szükséges nyelvvizsga és a szak sikeres elvégzése esetén oklevelet kapnak a hallgatók.

Ha érdekel a média területe és a tanulmányaidat gyakorlatorientált helyen szeretnéd elvégezni, akkor a Dunaújvárosi Egyetem televíziós műsorkészítő FOSZK képzését ajánljuk. A felsőoktatási képzési helyek közül a DUE rendelkezik a legnagyobb TV stúdióval, melyet korábban a TV2-vel együttműködve alakítottak ki. Sikerességüket mi sem igazolhatná jobban, hogy számos hallgatójuk valamely nagyobb médiánál helyezkedett el és több, mint 30 médiában tevékenykedő céggel van kapcsolatban az Egyetem.

Tantervükben szerepel például a multimédia, a rövidfilmkészítés vagy a fotográfia tantárgyak is. Olyan szakmák közül válogathatsz a sikeres elvégzés esetén, mint például a vágó, grafikus vagy a televíziós operatőr.

Ne felejts el jelentkezni a február 15-ig tudsz! Fontos, az egyetem 2021. január 11-én tart online nyílt napot, melyről itt tudsz bővebben tájékozódni: 

https://fb.me/e/1OweZKMwR

x

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Pályázati lehetőség a diabétesszel foglalkozó civil szervezetek számára

0
Ismét pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek, a pályázatra a Nemzeti Kultruális Támogatáskezelő oldalán lehet jelentkezni. A pályázók legfeljebb 30  millió forint vissza...
DunaOnline

FREE
VIEW