KezdőlapKözéletÁtvették ajándékaikat a Digitális Diák verseny győztesei

Átvették ajándékaikat a Digitális Diák verseny győztesei

-

Digitális Diák címmel egy nagyszabású versenyt hirdetett a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum a hozzá tartozó középiskolák tanulói körében még decemberben.

Mint arról a centrum beszámolt, volt egy kvízjáték, az úgynevezett Karanténkvíz, amelynek során a tíz legügyesebb és leggyorsabb kitöltő nagy értékű ajándékban részesült, de az első 450 kvíztöltő diák ajándékcsomagot kapott. Itt egyébként az első helyezett Papp Kitti lett. Az összesítésben a legjobb eredményt a Bánki iskola 11/d. osztálya érte el, a legnagyobb részvételi arány pedig a Szabolcs Vezér középiskolából volt. Hirdettek fotópályázatot is a koronavírus elleni védekezés témájában, a legjobb alkotást a centrum vezetőinek értékelése alapján Nagy Vanda készítette. A maszkviselés témakörében meghirdetett videópályázat első helyezettje Almási Nikolett lett. Mindezek mellett sorsolással még további ajándékokat nyerhettek a diákok.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Mintegy 230 felvételi elbeszélgetést bonyolított le az egyetem tanárképző intézete

0
Április 8-11 között lezajlottak a felvételi vizsgák a Dunaújvárosi Egyetem Tanárképző Központjában.-erről számolt be közleményében felsőoktatási intézményünk. Mint azt részletezik, 17 833 jelentkezővel a...
DunaOnline

FREE
VIEW