KezdőlapKözéletSemmelweis napi ünnepséget tartott a kórház

Semmelweis napi ünnepséget tartott a kórház

-

Semmelweis napi ünnepséget tartott a Szent Pantaleon Kórház. Ez az egészségügyi intézményünk legnagyobb ünnepe, amikor is több díjat, előléptetést, igazgatói dicséretet adnak át a kiváló dolgozóknak.

Mint arról a kórház beszámolt, először dr. Mészáros Lajos, az intézmény főigazgató-főorvosa köszöntötte az egybegyűlteket és értékelte a kórház elmúlt egy év történéseit, fejlesztéseit, majd következett a díjak átadása. Az intézmény legrangosabb elismerését, Szent Pantaleon Emlékérmet idén dr. Kővágó Levente, az infektológiai osztály főorvosa, dr. Csiri Ibolya főgyógyszerész, Gurubi Mariann,a mozgásszervi rehabilitációs osztály főnővér-helyettese, valamint Kovács Bettina kommunikációs munkatárs vehette át. A kitüntetések átadását követően Prof. dr. Bucsi László a székesfehérvári kórház főigazgatója szót kért és megköszönte a megyén belüli kórházak közötti összefogást, a két intézmény közötti gördülékeny, hatékony munkavégzést és gratulált az ünnepelteknek.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Pomázi Csaba jókívánságai Pintér Tamás részére

0
A Dunaújváros távhőszolgáltatását érintő szerdai cikkünk tartalmi részét Pintér Tamásnak írt levelében megerősítette Pomázi Csaba. Emellett arról is tájékoztatta a polgármestert, hogy így a...
DunaOnline

FREE
VIEW