KezdőlapKözéletSemmelweis napi ünnepséget tartott a kórház

Semmelweis napi ünnepséget tartott a kórház

-

Semmelweis napi ünnepséget tartott a Szent Pantaleon Kórház. Ez az egészségügyi intézményünk legnagyobb ünnepe, amikor is több díjat, előléptetést, igazgatói dicséretet adnak át a kiváló dolgozóknak.

Mint arról a kórház beszámolt, először dr. Mészáros Lajos, az intézmény főigazgató-főorvosa köszöntötte az egybegyűlteket és értékelte a kórház elmúlt egy év történéseit, fejlesztéseit, majd következett a díjak átadása. Az intézmény legrangosabb elismerését, Szent Pantaleon Emlékérmet idén dr. Kővágó Levente, az infektológiai osztály főorvosa, dr. Csiri Ibolya főgyógyszerész, Gurubi Mariann,a mozgásszervi rehabilitációs osztály főnővér-helyettese, valamint Kovács Bettina kommunikációs munkatárs vehette át. A kitüntetések átadását követően Prof. dr. Bucsi László a székesfehérvári kórház főigazgatója szót kért és megköszönte a megyén belüli kórházak közötti összefogást, a két intézmény közötti gördülékeny, hatékony munkavégzést és gratulált az ünnepelteknek.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Képzési támogatásról szervez előadásokat a kamara

0
A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara „A felnőttképzés jelenlegi rendszere és a vállalkozások számára elérhető támogatási lehetőségek bemutatása” címmel tájékoztató fórumot szervez április 30-án 10...
DunaOnline

FREE
VIEW