KezdőlapKözéletVéget ért az MMK kézműves tábora

Véget ért az MMK kézműves tábora

-

Négy tartalmas, programokban gazdag hét után július 16-án véget ért az Alkotás és játék a szabadban címmel meghirdetett hagyományos kézműves tábor a Munkásművelődési Központban.

Az intézmény köszönettel szólt a közösségi oldalán mindazok segítségéért, akik részt vettek, közreműködtek a tábor lebonyolításában. Ilyen például a Dunaújvárosi Vasas Táncegyüttes, amelynek tagjai tánctudásukat színesítették a táborozók mindennapjait az egy hónap során. Hálásak többek között Szentgyörgyváry Laurának és a Lara Mesék Társulatnak, hogy lenyűgöző gyermekszínházi előadásokkal készült, valamint Figur Zoltánnak és a Dunaújvárosi Kulturális és Hagyományőrző Íjász Sportegyesületnek, hogy megtanították a táborozókat az íjászat alapjaira. A Munkásművelődési Központban július 24-én 10 és 16 óra között örökbefogadó és adománygyűjtő napot tartanak, amelyen kötetlen beszélgetéssel várják az érdeklődőket, a leendő gazdikat és támogatókat a Dunaújvárosi Állatvédő Egyesület tagjai.  

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Üzentek a fogvatartottak Anyák napja alkalmából

0
Hetekkel anyák napja előtt megkezdődött a készülődés a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet bernátkúti objektumában annak érdekében, hogy II. számú Idősek Otthonának minden lakója, édesanyák,...
DunaOnline

FREE
VIEW