KezdőlapPolitikaMSZP helyi elnök: "mi adtuk el a vasműt"

MSZP helyi elnök: „mi adtuk el a vasműt”

-

Anonymus az első videó végén folytatást ígért, szavát be is tartotta. Szombaton kora este jött a második videó, melyben a vasmű privatizációja a téma és szintén Magyar András helyi MSZP elnököt lehet hallani. Anonymus elmondja, hogy Kállóék egy kiadvánnyal szórták meg a városi háztartásokat, melyben a vasmű korábbi privatizációjáról értekeznek. Magyar András pedig a következőket mondja a hangfelvételen: „hát most nem tudom, ezt a vasműs dolgot kezdték el feszegetni? Hát erre mondjuk nem nehéz a válasz, mert az MSZP adta el meg a Gyurcsány…” 

A videó további részében látható egy felvétel részlet Pintér Tamás jelenlegi polgármesterről is, aki ezeket mondta korábban a témával kapcsolatban „mert hogyha rajtunk múlna, akkor Gyurcsány Ferencnek a börtöncellájának a zárjában már ott rohadna a lakat”.

Kálló Gergely a saját politikusi Facebook oldalán is azt feszegette a napokban, hogy kik privatizálták a vasművet és a Fideszre mutogatott. A postaládákba bedobott, egyébként semmilyen hivatkozási számmal, impresszummal, kiadó nevével, tartalomért felelős személy nevével nem fémjelzett kiadványban is erről lehet olvasni. Nem tudjuk pontosan ki készítette a szóban forgó kiadványt, Anonymus azt állítja, hogy Kállóék. Új narratíva ez például Pintér Tamás véleményéhez képest. Meglepő, hogy ugyanabból a tömbből jövő két városi „erős ember” ennyire mást beszél. Az pedig még meglepőbb, hogy az ellenzéki hatosfogat egyik pártjának elnöke egyrészt alkalmatlannak tartja a közös jelölt Kállót, másrészt meghazudtolja őt a kampány legélesebb szakaszában.

Kíváncsian várjuk a beígért folytatást, a végére még tényleg kiderül, hogy itt helyben az ellenzéki összefogásra ráillik az, hogy kívül még jó a máz, de belül rohad rég.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Pusztaszabolcsot ismét fejlődő pályára kell állítani

0
A közelmúltban bejelentették, hogy Pusztaszabolcson Tüke Lászlót indítja polgármesterjelöltként a Fidesz-KDNP a június 9-i választáson. Tüke László pedagógus, a helyi általános iskola igazgatóhelyettese, önkormányzati...

Programkavalkád a Hild-napon

DunaOnline

FREE
VIEW