KezdőlapGazdaságSegítik a kis- és középvállalkozásokat

Segítik a kis- és középvállalkozásokat

-

A Fejér Megyei Önkormányzat, a Fejér Megyei Kormányhivatal, Székesfehérvár önkormányzata, valamint a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége, illetve annak Fejér Megyei Szervezete között olyan stratégiai együttműködés veszi kezdetét, amelynek célja a vállalkozások szolgáltatás-alapú segítése és támogatása, továbbá a térségi munkaerő-kereslet és -kínálat megyei szintű összehangolásának erősítése és eredményesebbé tétele- erről számolt be a megyei önkormányzat a honlapján.

Ez az új platform természetesen lehetőséget jelenthet a dunaújvárosi szektor szereplőinek is. A VOSZ minden megyében létrehoz egy irodát is, melyek közül az elsőt Fejér megyében fogják megnyitni. Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke a Megyeháza Dísztermében megrendezett programon úgy fogalmazott, hogy a járványhelyzetben, vagy akár a mostani háborús helyzetben is jól látszik a kis- és középvállalkozások sérülékenysége, ezért ezt a szektort szeretnék segíteni és megerősíteni. Szeretnének közvetlen segítséget adni, és úgy néz ki, a VOSZ ebben egy új stratégiai partnerük lesz. A VOSZ célja, hogy a Magyarországon működő vállalkozásoknak olyan megoldásokat tudjanak nyújtani, melyekkel napi boldogulásukat, fejlődésüket tudják segíteni – erről már Eppel János, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének elnöke tájékoztatta a szakmai program jelenlévőit. Hozzátette: ezen célkitűzésükhöz illeszkedik a megyei VOSZ irodák létrehozása is, melyek közül az elsőt Fejér megyében fogják megnyitni.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Versklipkészítő versenyt hirdet a Lorántffy

0
A Lorántffy Zsuzsanna Technikum Hétköznapi fények címmel versklipkészítő versenyt hirdet a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum intézményei és a dunaújvárosi középiskolák számára. Mint azt a középiskola...
DunaOnline

FREE
VIEW