KezdőlapKözéletAz önkormányzat több cége veszteséges, de a polgármester vagyona folyamatosan nő

Az önkormányzat több cége veszteséges, de a polgármester vagyona folyamatosan nő

-

Dunaújváros Megyei Jogú Város legutóbbi közgyűlésén a képviselők többsége elfogadta a város tulajdonában lévő több cég pénzügyi beszámolóját. Pintér Tamás polgármester a határozati javaslatok felolvasásánál a veszteséges vállalatoknál, azonban a mértéket szemérmesen elhallgatta, vagy lányos zavarában elfelejtette felolvasni. Ez már megszokott taktika a részéről, hiszen az alpolgármesterek fizetésének maximális mértékben történő megemelésekor is csak a határozati javaslat szerinti összegről beszélt, ami konkrétan 1 170 000 Ft, míg a költségtérítés 177 500 Ft. Csak a számszaki hűség kedvéért másoltuk ki az összegeket, amelyek közül kiemelkedik a DVG Zrt. több mint 800 milliós negatív előjelű számsora.

Természetesen tudjuk már a magyarázatot: szekrényből kidőlt „csontvázak”, járvány, megszorítások, elvonások, kiemelt gazdasági övezet … Azt azonban nem értjük, ha város gazdasági nehézségekkel, folyamatos likviditási problémákkal küzd, akkor a polgármester vagyona hogyan gyarapodik évről évre jelentősen.

2020. évben leadott vagyonnyilatkozat:

2021. évben leadott vagyonnyilatkozat:

2022. évben leadott vagyonnyilatkozat:

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Érkeznek a gépjárműadós iratok

0
Folyamatosan érkeznek a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV) a gépjárműadóval kapcsolatos határozatok. Idén egy hónapot nyernek a gépjárművek tulajdonosai, üzembentartói, ugyanis a több mint...
DunaOnline

FREE
VIEW