KezdőlapKözéletMegtartották az elsősegélynyújtó verseny megyei fordulóját

Megtartották az elsősegélynyújtó verseny megyei fordulóját

-

Ahogy arról már korábban is hírt adott a Lorántffy Zsuzsanna Technikum, két csapatuk is részt vett az 50. Országos Elsősegélynyújtó Verseny dunaújvárosi fordulójában.

Közülük az egyik az első helyen végzett, így ők továbbjutottak a megyei fordulóba, az ifjúsági kategóriában. Ez a megmérettetés május 4-én volt Székesfehérváron. Az ifjúsági kategóriában négy csapat mérte össze a tudását. A Lorántffy csapata kilencedikes diákokból állt: Kozma Zoé, Kovács Luca, Boros Bettina, Hribár Klaudia, Kovács Amina Anett és Gerics Anna. A többi versenyző jellemzően magasabb évfolyamon tanuló fiatal volt, így igen szép teljesítmény az, hogy a lórisok végül a harmadik helyen fejezték be a viadalt. A 9/1-es osztályból Pelczhoffer Abigél Fanni imitátorként segítette a szervezők munkáját. A dunaújvárosi csapatot Bozsó Krisztina Zsanett készítette fel és kísérte el a versenyre. Továbbá a tanulók felkészülését segítette még Kiss Miklós vezető mentőtiszt és a Dunaújvárosi mentőállomás dolgozói.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Dr. Molnár Lászlóra emlékeztek a selmeci hagyományok őrzői

0
Legendás főigazgatójukra, a 25 éve elhunyt Dr. Molnár Lászlóra emlékeztek a selmeci hagyományokat őrző hallgatók a dunaújvárosi köztemetőben - adta hírül felsőoktatási intézményünk. Dr....
DunaOnline

FREE
VIEW