KezdőlapPolitikaMa van a jelöltállítási határidő

Ma van a jelöltállítási határidő

-

Ma van a jelöltállítási határidő: május 30-ig gyűjthetik a támogatói aláírásokat a Helyi Választási irodától előzetesen igényelt és felvett gyűjtőíveket mindazok, akik indulni kívánnak a július 3-i időközi önkormányzati választáson a 2-es számú választókörzetben.

Jelölő szervezetek nyilvántartásba vételéről már határozott a Helyi Választási Bizottság, illetve három jelöltet hivatalosan is nyilvántartásba vett: a május 17-i ülésen Novák Istvánnét, a Rajta Újváros! Egyesület jelöltjét, a május 20-i ülésén Badó Pétert, a Mi Hazánk Mozgalom jelöltjét, a május 24-i ülésén pedig Lőrinczi Konrádot, a FIDESZ-KDNP jelöltjét. Az válhat hivatalosan is képviselőjelöltté, aki összegyűjtött legalább 36 érvényes ajánlást a körzetben lakó választópolgároktól, és ez alapján a Helyi Választási Bizottság nyilvántartásba vette. Utassy Éva volt képviselő halálával megüresedett ez az önkormányzati mandátum, és július 3-án arról dönthetnek a 2-es körzet lakói, hogy ki képviselje őket a közgyűlésben.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Szolgálati Jelet adományoztak a katasztrófavédelem három munkatársának

0
Tíz éves hivatásos tűzoltói szolgálat elismeréseként Szolgálati Jelet adományozott a belügyminiszter három Fejér vármegyei tűzoltónak- adta hírül a Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Mint azt...
DunaOnline

FREE
VIEW