KezdőlapPolitikaMa van a jelöltállítási határidő

Ma van a jelöltállítási határidő

-

-Hirdetés-

Ma van a jelöltállítási határidő: május 30-ig gyűjthetik a támogatói aláírásokat a Helyi Választási irodától előzetesen igényelt és felvett gyűjtőíveket mindazok, akik indulni kívánnak a július 3-i időközi önkormányzati választáson a 2-es számú választókörzetben.

Jelölő szervezetek nyilvántartásba vételéről már határozott a Helyi Választási Bizottság, illetve három jelöltet hivatalosan is nyilvántartásba vett: a május 17-i ülésen Novák Istvánnét, a Rajta Újváros! Egyesület jelöltjét, a május 20-i ülésén Badó Pétert, a Mi Hazánk Mozgalom jelöltjét, a május 24-i ülésén pedig Lőrinczi Konrádot, a FIDESZ-KDNP jelöltjét. Az válhat hivatalosan is képviselőjelöltté, aki összegyűjtött legalább 36 érvényes ajánlást a körzetben lakó választópolgároktól, és ez alapján a Helyi Választási Bizottság nyilvántartásba vette. Utassy Éva volt képviselő halálával megüresedett ez az önkormányzati mandátum, és július 3-án arról dönthetnek a 2-es körzet lakói, hogy ki képviselje őket a közgyűlésben.

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Különleges bánásmód napja Dunaújvárosban

0
A fogyatékossággal élők problémáira hívja fel a figyelmet az a rendezvénysorozat, amelyet szolidaritás céljával rendeznek meg szeptember 19-től 23-ig a városban több helyszínen is. A...
DunaOnline

FREE
VIEW