KezdőlapKékfényAz utcán végzett szexuális cselekményt a férfi, vádat emelt az ügyészség

Az utcán végzett szexuális cselekményt a férfi, vádat emelt az ügyészség

-

-Hirdetés-

A Székesfehérvári Járási Ügyészség felfüggesztett fogházbüntetés kiszabását kéri a férfival szemben, aki az utcán végzett szexuális cselekményt egy 17 éves lány előtt.

A vád szerint a 28 éves elkövető 2021. november 8-án reggel egy munkagéppel haladt Székesfehérvár egyik utcájában, amikor észrevette az iskolába tartó fiatal lányt. A férfi a járművel többször elhaladt a kiskorú mellett, majd a munkagéppel megállt, abból kiszállt, és a lány előtt szexuális cselekményt végzett magán. A fiatal lány azonnal elment a helyszínről, majd felhívta édesanyját, és aznap feljelentést tettek a rendőrségen. Az ügyészség szeméremsértés vétsége miatt emelt vádat, és a büntetlen előéletű elkövetővel szemben felfüggesztett fogházbüntetés kiszabását indítványozta. Az eljárás gyorsítása érdekében az ügyészség arra az esetre, ha a terhelt beismeri tettét és lemond a tárgyaláshoz való jogáról, a vádban mértékes indítványt tett.

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Csütörtökön véradás lesz a moziban

0
Ezen a héten csütörtökön, vagyis augusztus 11-én 11 és 15 óra között a Kultik Moziban szerveznek véradást, ide várják a szervezők az önkénteseket, akiktől...
DunaOnline

FREE
VIEW