KezdőlapKözéletEgészségügyi központ és útfejlesztés

Egészségügyi központ és útfejlesztés

-

Fotók: dr. Molnár Krisztián Facebook-oldala

A Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, dr. Molnár Krisztián arról számolt be a közösségi oldalán, hogy a Terület- és Településfejlesztési Program leendő és folyamatban lévő beruházásait tekintették meg a héten Ercsiben Szabó Tamás polgármesterrel és Gólics Ildikó önkormányzati képviselővel.

Mint arról az elnök beszámolt, első állomásuk az Ercsi Járóbeteg Szakellátó Egészségügyi Központ volt, melynek fejlesztése fontos települési igény, amit megyei döntéshozóként mindenképpen támogatni tudnak.

A városközpont vonatkozásában útfejlesztési-, buszmegálló-kialakítási-, és kerékpárút továbbfejlesztési lehetőségeket, illetve a látványában és funkciójában is idejét múlt áramvezetékek és oszlopok eltüntetését tűzték ki célul.

A fejlesztési igényekről műszaki szakemberekkel is konzultálnak, és megvizsgálják, milyen formában tudják támogatni és forrásban részesíteni. – Az a cél vezérel minket, hogy az ercsi lakosok komfortérzetét és életminőségét javítsuk!- tette hozzá dr. Molnár Krisztián.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Elsőbbség meg nem adása miatt 80 esetben intézkedtek a rendőrök a...

0
A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság arról számolt be, hogy az elmúlt héten az előzés szabályainak megszegése miatt 14, elsőbbség meg nem adása miatt 80 és...
DunaOnline

FREE
VIEW