KezdőlapKözéletHangoskönyvek, mesék a fogvatartottaktól

Hangoskönyvek, mesék a fogvatartottaktól

-

Fotók: POBVI

-Hirdetés-

Örömteli eseményre került sor a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet bernátkúti objektumában- írja honlapján a bv intézet.

Az EFOP-1.3.3-16-2016-00001 azonosító számú, “Fogvatartottak reintegrációja” kiemelt projektben résztvevő fogvatartottak jóvátételi program keretében hangos-könyvvel ajándékozták meg a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház gyermekosztályát. A meglepetést Kárdási József bv. ezredes, bv. főtanácsos, intézetparancsnok adta át a kórházban Dr. Jobbágy Lajos főigazgatónak.
A hangos-könyv tizenhárom magyar és a világ különböző tájairól gyűjtött népmesét tartalmaz, amelyet 21 fogvatartott olvasott fel. A felvételt és a zenei aláfestéssel kiegészített utómunkálatokat Oláh László börtönlelkész végezte el.
A jóvátételi programra zömében olyan férfi fogvatartottak jelentkezhettek, akik maguk is édesapák, így a beteg gyermekekért végzett munka hatványozottan közel állt a szívükhöz.
Az EFOP-1.3.3-16-2016-00001 azonosító számú, “Fogvatartottak reintegrációja” című projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Csütörtökön véradás lesz a moziban

0
Ezen a héten csütörtökön, vagyis augusztus 11-én 11 és 15 óra között a Kultik Moziban szerveznek véradást, ide várják a szervezők az önkénteseket, akiktől...
DunaOnline

FREE
VIEW