KezdőlapKözéletSzeptember elején lesz az egyetem gólyatábora

Szeptember elején lesz az egyetem gólyatábora

-

Augusztus 5-én lezárult a felsőoktatási pótfelvételi eljárás. Mint ismert, pótfelvételire azok jelentkezhettek, akiket a július 21-én zárult általános eljárásban egyetlen általuk megjelölt képzésre sem vettek fel, vagy idén nem jelentkeztek a felsőoktatásba. Ennek eredményét, a pótfelvételi ponthatárait a hónap végén fogják kihirdetni. Viszont az egyetemek hallgatói önkormányzatai már megkezdték a gólyatáborok szervezését.

A Dunaújvárosi Egyetem Hallgatói Önkormányzata szeptember 1-3. között fogadja a leendő elsőéveseket csapatépítő-ismerkedős táborába. Mint azt a rendezvényről írták, igyekeztek úgy összeállítani az idei programkínálatot, hogy minden résztvevő jól érezhesse magát: a tábor elsősorban a gólyáknak szól, de minden jelenlegi hallgatót szívesen fogadnak. A DUE gólyatáborának célja az elsőévesek beilleszkedésének megkönnyítése, az intézményi campus megismertetése, csoporttársak és szaktársak összehozása, valamint hasznos információk átadása a tanulmányokról és ügyintézésekről oly módon, hogy közben szórakoztató programokkal, koncertekkel, versenyekkel szolgál a résztvevőknek. A központi helyszín természetesen a campus területe lesz. Csütörtökön 8 és 10 óra között a regisztrációval kezdődik a tábor, amely a 33-as kollégiumnál történik majd. Aztán a tájékoztatót és az ebédet követően lesz vetélkedő, csapatépítés, és bulival zárják a napot. Pénteken 9 és 10 óra között gyülekeznek majd a táborozók a 33-as kollégiumnál. Innen átmennek a Dunaújvárosi Egyetem hivatalos évnyitó ünnepségére, amely szeptember 2-án 10 órakor kezdődik. Ezt követően megint a közösségi programok kerülnek előtérbe. Szombaton vetélkedőkkel tarkítják az egész napot, és bulival zárnak. A gólyatáborra az egyetem, illetve a hallgatói önkormányzat honlapján lehet, a részvételi díj befizetésével, amely a napi kétszeri étkezést, a koncert-és bulibelépőket, és az ajándékcsomagot tartalmazza.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Mintegy 230 felvételi elbeszélgetést bonyolított le az egyetem tanárképző intézete

0
Április 8-11 között lezajlottak a felvételi vizsgák a Dunaújvárosi Egyetem Tanárképző Központjában.-erről számolt be közleményében felsőoktatási intézményünk. Mint azt részletezik, 17 833 jelentkezővel a...
DunaOnline

FREE
VIEW