KezdőlapDunaferrFideszes képviselők próbálták megakadályozni a Vasmű gyors eladását

Fideszes képviselők próbálták megakadályozni a Vasmű gyors eladását

-

Az természetes, hogy a Dunaújvárosban élők aggódva figyelik a ISD Dunaferr Zrt. működésével kapcsolatos híreket. Az viszont már nem, hogy a negatív folyamatokat politikai célokra próbálják egyes csoportok felhasználni.

A városunkban – reményeink szerint – ideiglenesen állomásozó sajtószóvivő minden alkalmat megragadva, lelkesen lobogtatja, posztolja az általa igaznak vélt újságcikket, videóanyagot. A tisztánlátás kedvéért azonban érdemes betekinteni a Magyar Nemzet 2003. 09. 19-én megjelent írásába, amely „Elhibázott a Dunaferr privatizációja” címmel jelent meg. Ebben az áll, hogy: „Kiszolgáltatja a kormány a Dunaferr Dunai Vasmű Rt.-t a privatizációval, semmibe veszi a dolgozók jövőjét, mert egyetlen komoly garanciát sem épített be a szerződésbe; vélik Dunaújváros fideszes országgyűlési képviselői. Ezért Dorkota Lajos és Cserna Gábor bejelentkezett a miniszterelnökhöz, hogy a vállalatcsoport privatizációjának leállításáról tárgyaljanak.”

Emellett az is szerepel az írásban, hogy alapvetően elhibázott döntés a Dunaferr Rt. gyors privatizációja, amelynek egyetlen igazi célja az állami vagyon felelőtlen és indokolatlan kiárusítása. Ráadásul az is kiderült, hogy Medgyessy Péter miniszterelnök a 2002. februári dunaújvárosi kampánykörútján azt ígérte, megválasztásuk esetén nem adják el a Dunaferr Rt.-t.

A teljes cikk itt olvasható.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Dr. Molnár Lászlóra emlékeztek a selmeci hagyományok őrzői

0
Legendás főigazgatójukra, a 25 éve elhunyt Dr. Molnár Lászlóra emlékeztek a selmeci hagyományokat őrző hallgatók a dunaújvárosi köztemetőben - adta hírül felsőoktatási intézményünk. Dr....
DunaOnline

FREE
VIEW