KezdőlapKékfényKatalizátorokat vágott le autókról egy férfi Sárbogárdon

Katalizátorokat vágott le autókról egy férfi Sárbogárdon

-

A Sárbogárdi Járási Ügyészség kisebb értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki társával 2022. január 30-án, Sárbogárdon katalizátorokat vágott le autókról azért, hogy azokat eltulajdonítsa.

A vádirat szerint a férfi társával megbeszélte, hogy este katalizátorokat fognak eltulajdonítani gépkocsikról. A vádlott magához vett egy láncos csővágót és az egyik utcában felfigyelt egy személygépkocsira, amely alá bemászott és a csővágóval levágta a katalizátort, míg a társa figyelt. A katalizátort a közelben elrejtették.

A cselekmény elkövetése után tovább haladtak és felfigyeltek egy másik személygépkocsira is. Mindketten befeküdtek az autó alá, a csővágót a kipufogóra rögzítették, majd a vádlott kimászott a jármű alól és észlelte, hogy valaki közeledik, ezért mindketten elmenekültek a helyszínről, így a cselekmény kísérleti szakban maradt.

Az ügyészség vádiratában a terhelttel szemben, tárgyalás mellőzésével közérdekű munka büntetés kiszabását, valamint a láncos csővágó elkobzását indítványozta.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Négy dunaújvárosi diák jutott be a Szakma Sztár Fesztiválra

0
A szakmunkástanulók legnagyobb, legrangosabb országos megmérettetésének, a Szakma Kiváló Tanulója Verseny fináléjába négy dunaújvárosi diák jutott be- erről számolt be a Dunaújvárosi Hírlap online...
DunaOnline

FREE
VIEW