KezdőlapKözéletJogerősen pert vesztett Pintér Tamás a Kúrián

Jogerősen pert vesztett Pintér Tamás a Kúrián

-

-Hirdetés-

Dunaújváros Megyei Jogú Város polgármestere, Pintér Tamás személyiségi jog megsértése miatt pert indított a hírportálunkat üzemeltető gazdasági társaság ellen. Állítása szerint a „Cserna Gábor szerint érdemi fellépésre lenne szükség” című cikkében valótlanul híresztelte, hogy a 2019-es önkormányzati választások idején a Vasmű menedzsmentje a felperest támogatta. A Rajta Újváros Egyesület jobbikos polgármestere számára az első- és másodfokú bírósági ítélete kedvező döntést hozott. A Kúria azonban hatályon kívül helyezte ezeket, a cégünkkel szemben előterjesztett keresetet elutasította, és a perköltségben és eljárási illetékben marasztaló rendelkezést mellőzte. Továbbá kötelezte Pintér Tamást, hogy számunkra 15 napon belül fizessen meg 495.300 (négyszázkilencvenötezer-háromszáz) forint első-, másodfokú és felülvizsgálati eljárási költséget. Az összeg már meg is érkezett a bankszámlánkra, ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy az olvasókat folyamatosan tájékoztatni tudjuk a városban történt eseményekről.

A Kúria döntését nagy tisztelettel ajánljuk Medgyesi Miklós önkormányzati kabinet irodavezető figyelmébe, aki hírportálunkat már többször próbálta hiteltelenként beállítani.

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Horgászati tilalom június 15-től

0
A Dunaújvárosi Sporthorgász Egyesület arról számolt be, hogy sikeresen megtörtént az idei második pontytelepítés a Kikötői-öbölben és a Felső-öbölben. Előbbinél 3 mázsa, utóbbinál 7...
DunaOnline

FREE
VIEW