KezdőlapKözéletJogerősen pert vesztett Pintér Tamás a Kúrián

Jogerősen pert vesztett Pintér Tamás a Kúrián

-

Dunaújváros Megyei Jogú Város polgármestere, Pintér Tamás személyiségi jog megsértése miatt pert indított a hírportálunkat üzemeltető gazdasági társaság ellen. Állítása szerint a „Cserna Gábor szerint érdemi fellépésre lenne szükség” című cikkében valótlanul híresztelte, hogy a 2019-es önkormányzati választások idején a Vasmű menedzsmentje a felperest támogatta. A Rajta Újváros Egyesület jobbikos polgármestere számára az első- és másodfokú bírósági ítélete kedvező döntést hozott. A Kúria azonban hatályon kívül helyezte ezeket, a cégünkkel szemben előterjesztett keresetet elutasította, és a perköltségben és eljárási illetékben marasztaló rendelkezést mellőzte. Továbbá kötelezte Pintér Tamást, hogy számunkra 15 napon belül fizessen meg 495.300 (négyszázkilencvenötezer-háromszáz) forint első-, másodfokú és felülvizsgálati eljárási költséget. Az összeg már meg is érkezett a bankszámlánkra, ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy az olvasókat folyamatosan tájékoztatni tudjuk a városban történt eseményekről.

A Kúria döntését nagy tisztelettel ajánljuk Medgyesi Miklós önkormányzati kabinet irodavezető figyelmébe, aki hírportálunkat már többször próbálta hiteltelenként beállítani.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Életet mentett a szén-monoxid-érzékelő Dunaújvárosban

0
Egy gyerek tartózkodott a fürdőszobában, amikor jelzett a szén-monoxid-érzékelő egy társasházi lakásban április 20-án este Dunaújvárosban- erről számolt be a Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság....

Programkavalkád a Hild-napon

DunaOnline

FREE
VIEW