KezdőlapKékfényDohányboltba tört be és lopott is onnan egy férfi

Dohányboltba tört be és lopott is onnan egy férfi

-

A Sárbogárdi Járási Ügyészség kisebb értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki egy sárbogárdi Nemzeti Dohányboltba tört be, onnan készpénzt, valamint dohányárut lopott.

A vádirat szerint a férfi 2023. február 10-én Sárkeresztúrra utazott a rokonaihoz, ahol éjszaka az egyik Nemzeti Dohánybolthoz ment azért, hogy onnan készpénzt, illetve cigarettát tulajdonítson el. A bolt külső ajtaját kiszakította, a belső ajtót vállal benyomta, majd a nyitott pénztárgépből eltulajdonított 60.000 forint készpénzt, cigarettát, illetve vágott dohányt, összesen mintegy 120.000 forint lopási kárt okozva. Az ajtók betörésével 50.000 forint rongálási kár keletkezett.

Az ügyészség vádiratában a férfival, mint különös visszaesővel szemben, börtönbüntetés kiszabását, közügyektől eltiltást, valamint a sértett által bejelentett polgári jogi igény elbírálását indítványozta.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

150 ezer forint adomány gyűlt össze a gyermekosztálynak

0
A Móricz Iskola képviseletében átadták a 27. Jótékonysági Pedagóguskoncerten összegyűlt adományt a Szent Pantaleon Kórház gyermekosztályának - erről adott hírt egészségügyi intézményünk. Mint azt...

Pindúr Pandúrok az egyetemen

DunaOnline

FREE
VIEW