KezdőlapKékfényEngedély nélkül tartott lőfegyvereket, lőszereket egy férfi

Engedély nélkül tartott lőfegyvereket, lőszereket egy férfi

-

A Székesfehérvári Járási Ügyészség lőfegyverrel visszaélés bűntette miatt indítványozta annak a férfinak a letartóztatását, aki engedély nélkül tartott lőfegyvereket, lőszereket.

A nyomozás adatai szerint a székesfehérvári gyanúsított két Fejér, valamint egy Somogy vármegyei ingatlanon fegyvertartási engedély nélkül tartott több lőfegyvert és lőszert, amelyeket a nyomozó hatóság lefoglalt.

A bűncselekmény törvényi fenyegetettségére figyelemmel, – amely 2 évtől 8 évig terjedő szabadságvesztés -, illetve a lefoglalt lőfegyverek és lőszerek jelentős mennyiségére, a gyanúsított vonatkozásában feltehető, hogy szabadlábon hagyása esetén a büntetőeljárásban elérhetetlenné válna, valamint hasonló bűncselekményeket követne el, továbbá a bizonyítás meghiúsítása érdekében eddig fel nem kutatott tárgyakat rejtene el.

A Székesfehérvári Járásbíróság a gyanúsított bűnügyi felügyeletét rendelte el, amely döntés ellen az ügyészség, a letartóztatás elrendelése érdekében fellebbezést jelentett be.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Pályaorientációs előadást tartott a rendőrség munkatársa a hildeseknek

0
A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési munkatársa február 21-én a Hild József Technikum, Szakképző Iskola és Szakiskola továbbtanulás előtt álló diákjai részére tartott pályaorientációs előadást. Mint...

Farsang és világnap

Elismerések a diplomaátadón

DunaOnline

FREE
VIEW