KezdőlapKékfényRészegen tolta a babakocsit

Részegen tolta a babakocsit

-

A Székesfehérvári Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki szülői felügyeletből eredő kötelezettségét súlyosan megszegte azzal, hogy gyermekét a négysávos úttesten, a piros jelzés ellenére tolta át.

A vádirati tényállás szerint a férfi 2022. május elején, Székesfehérváron ittasan tolta babakocsiban 6 hónapos gyermekét, ennek során többször megbotlott és a babakocsival több alkalommal átment a zebrán úgy, hogy piros jelzésnél indult el, amikor a gépjárműveknek már zöld jelzésük volt. A férfi cselekményét egy járókelő észlelte, a férfit egy közeli áruházban vonták intézkedés alá a rendőrök.

A férfi azzal, hogy a piros jelzés ellenére a gyermekét babakocsiban áttolta a négysávos úttesten, balesetveszélyes helyzetbe került, és gyermeke testi épségét veszélyeztette.

A férfi cselekménye kiskorú veszélyeztetés bűntett megállapítására alkalmas, melynek büntetési tétel 1 évtől 5 évig terjedő szabadságvesztés.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Fogyasztóvédelmi előadással készül a kamara

0
A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara Hogyan legyünk tudatos fogyasztók? címmel tart fogyasztóvédelmi elődadást május 9-én 14 órakor. Az eseménynek a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara Latinovics...

Próbavizsgák voltak a bv-ben

Lányok napja az egyetemen

DunaOnline

FREE
VIEW