KezdőlapPolitikaMegélhetési politikusok élet-halál küzdelme

Megélhetési politikusok élet-halál küzdelme

-

Az elmúlt hónapokban szinte a csapból is a „Rajta Újváros!” Egyesület kampánycunamija zúdul az emberekre. Pénzt, időt nem kímélve gyártják a különböző tartalmakat. Pintér Tamás naponta több videót, képet posztol a közösségi médiában, mint a celebek.

Véleményünk szerint egész napja abból áll, hogy „cukiskodó” fényképeken pózol, vagy a kamera előtt magyarázza a bizonyítványát. A retorikai képességeit ismerve az utóbbi elfoglaltság bizony hosszú időt vesz igénybe. Amennyiben ennyi energiát fektetett volna az elmúlt években a város vezetésére, sokkal eredményesebb lehetett volna ez az időszak.  Látszik ez a kampány élet-halál kérdés számukra, hiszen az egzisztenciájuk múlik rajta. Mint megélhetési politikusok tudják, becsületes munkából nagyon nehezen tudnák ezen a szinten eltartani magukat és a családjukat, hiszen életük során eddig sokuknak eddig nem volt komoly munkahelye. Lehet, vannak olyanok is, akik egyáltalán nem dolgoztak még életükben.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Újabb stratégiai megállapodást kötött az egyetem

0
A Dunaújvárosi Egyetem és a Magyar Hidrogéntechnológiai Szövetség stratégiai együttműködési megállapodást írt alá június 19-én. Mint azt felsőoktatási intézményük részletezte, a Dunaújvárosban szerdán aláírt...
DunaOnline

FREE
VIEW