Gasztro

Ízvarázs – Arab saláta

A nyár kedvelt étele a friss saláta. Gyorsan elkészíthető és rendkívül egészséges. Szeretnénk néhány recepttel új ötleteket adni, hogy változatosabb legyen a háziasszonyok repertoárja.

Arab saláta

Hozzávalók: 1 fej saláta, 25 szem kimagozott olívabogyó, 30 dkg sárgarépa, 5 db paradicsom.

Az öntethez szükséges: 4 evőkanál olívaolaj, 1 narancs leve, 1 citrom leve, só, bors.

Elkészítése: A salátát vékony csíkokra vastag csíkokra szeleteljük, az olívabogyót felkarikázzuk, a sárgarépát lereszeljük. A öntet hozzávalóit összekeverjük, a salátára öntjük, és azonnal tálaljuk.

-Hirdetés-

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
DunaOnline

FREE
VIEW