KezdőlapPolitikaVirtuális környezetszennyezés Dunaújvárosban

Virtuális környezetszennyezés Dunaújvárosban

-

Városunk, véleményünk szerint nárcisztikus (túlzottan énközpontú, beképzelt, hiú, önhitt személy) polgármesterének, Pintér Tamásnak a kampányelemei az utóbbi időszakban elözönlötték a települést.

A moziban a filmek előtt a kommunista időket idéző híradóban dicsőíti önmagát. Az emeletes házak lakóinak a személyes aurájukba tolakodó liftreklámokkal kell megbirkózni a szintek közötti utazásuknál. A független hírforrásnak „becézett”, ám szigorúan egyoldalú tájékoztatást nyújtó hetilap XXIII. évfolyam 46. számában tizenegy Pintér Tamást ábrázoló fotó került be, ami lehet, hogy világcsúcs a maga nemében. (annak ellenére, hogy azt ígérték náluk ilyen nem fordulhat elő)

XII. évfolyam 46. szám – 2023.11.17.

A napokban az utcai hirdetőtáblákon is kénytelenek vagyunk elviselni az erősen retusált arcképét. Ezekre a célokra a DS Media Kft. évi 240 milliós kifizetésén túl még plusz 2 millió forintot kapott, egy interneten megjelent szerződés szerint. Ekkora személyi kultusz (Egy politikai vezető kikényszerített, rajongásszerű, hős státuszba emelt tisztelete, a propaganda és a média manipulációjának segítségével) talán Észak-Koreában, a Kim Klán (Kim Ir Szen,Kim Dzsongil,Kim Dzsong Un) uralkodására jellemző, ahol a Kim Ir Szen-jelvényt minden KNDK állampolgárnak napjainkban is a szíve fölött kell viselnie. Lehet, hogy a város jelenlegi első ember egy rendkívüli közgyűlésen megszavaztat valami hasonló kötelezettséget az itt lakók számára. Ezek után az sem elképzelhetetlen, hogy a Lenin-szobor helyén egész alakos emlékművet emeltet magának.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Tényszerű adatok az elmúlt évek dunaújvárosi beruházásairól

0
Már hónapok óta dübörög a „Rajta, Újváros!” Egyesület választási kampánya, amelyben azokkal a beruházásokkal kérkednek, amelyek elnyerése egyértelműen az előző városvezetéshez köthető. Természetesen tisztában...

Pindúr Pandúrok az egyetemen

DunaOnline

FREE
VIEW