Gasztro
Ízvarázs – Cseh saláta
A nyár kedvelt étele a friss saláta. Gyorsan elkészíthető és rendkívül egészséges. Szeretnénk néhány recepttel új ötleteket adni, hogy változatosabb legyen a háziasszonyok repertoárja.
Cseh saláta
Hozzávalók: 50 dkg héjában főtt burgonya, 25 dkg erdei gomba, 1 fej hagyma, 20 dkg savanyú káposzta, 1 fej saláta, 6 szál snidling.
Az öntethez szükséges: 2 evőkanál salátaolaj, 1 evőkanál citromlé, só, fehérbors.
Elkészítése: A burgonyát kockára, a hagymát vékonyra vágjuk, a megpárolt gombát felszeleteljük, majd az egészet összekeverjük. Az öntettet összekeverjük, salátaágyra helyezzük, a tetejét megszórjuk apróra vágott snidlinggel.
-Hirdetés-