KezdőlapKülönleges gazdasági övezetAdony fejlesztésekre készül - 250 millió forint áll rendelkezésre

Adony fejlesztésekre készül – 250 millió forint áll rendelkezésre

-

250 millió forintos fejlesztési támogatást írt alá kedden Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnöke és Ronyecz Péter, Adony polgármestere. A támogatás teljes egésze a város fejlesztését szolgálja, amely magába foglalja az útépítést, a csatornázást, parkolók kiépítését, bölcsőde eszközbeszerzését és a járdák építését.

A fejlesztések között szerepel az Adony hulladékkezelő központhoz vezető útjának megépítése. A Rózsa utca csatornázása is szerepel a fejlesztések között. A temető parkolójának kiépítése 98 millió forintot igényel, ami megoldást jelent a parkolási problémákra.

A bölcsőde eszközbeszerzése és a közművek kiépítése 17 millió forintba fog kerülni. Ez a projekt lehetővé teszi a bölcsőde korszerűsítését és javítja a szolgáltatás minőségét.

Végül, a Petőfi Sándor utca járdájának korrekciója és a Kápolna sornál útkorrekció is szerepel a fejlesztések között, amelynek költsége 3 millió forint lesz. Ez a projekt javítani fogja az utcák biztonságát és kényelmét.

A fejlesztések megvalósítása Adony fejlődését és modernizációját fogja elősegíteni.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Elsőbbség meg nem adása miatt 80 esetben intézkedtek a rendőrök a...

0
A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság arról számolt be, hogy az elmúlt héten az előzés szabályainak megszegése miatt 14, elsőbbség meg nem adása miatt 80 és...
DunaOnline

FREE
VIEW