KezdőlapKülönleges gazdasági övezetMegújultak a járdák Adonyban

Megújultak a járdák Adonyban

-

Adony polgármestere, Ronyecz Péter, elmondta, a Duna-mente-Fejér megye különleges gazdasági övezet által biztosított forráskeretből 200-220 millió forint támogatást nyert a város. Ebből sikerült jelentős fejlesztéseket végrehajtani Adonyban.

Az egyik fő projekt a Rákóczi utca járdaszakaszának felújítása volt. Korábban járhatatlan terület most térköves burkolatot kapott, ami jelentősen javítja a gépkocsi és gyalogos forgalom biztonságát. Ennek a felújításnak az összköltsége 17 millió forint volt. A város belterületén, az ABC-nél, a Bajcsy-Zsilinszky utca rekonstrukciója is befejeződött. Ebben a projektben egy korábban elhanyagolt területet is felújítottak, ahol a burkolat hiánya okozott gondokat. Most már térköves burkolat és megfelelő vízelvezetés biztosítja a terület rendszeres használatát. Ezeknek a fejlesztéseknek köszönhetően Adony központi területeit most már jelentős mértékben felújították, és az alapvető infrastruktúra a lakosok rendelkezésére áll.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Harmincnégy fogvatartott vizsgázik

0
A Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben is megkezdődött a szakmaképzések vizsgaidőszaka. Mint arról a bv. beszámolt, a kétéves szakmaképzések interaktív online szakmai vizsgáin összesen 34...
DunaOnline

FREE
VIEW