Gasztro
Ízvarázs – Fehérboros vegyes saláta
A nyár kedvelt étele a friss saláta. Gyorsan elkészíthető és rendkívül egészséges. Szeretnénk néhány recepttel új ötleteket adni, hogy változatosabb legyen a háziasszonyok repertoárja.
Fehérboros vegyes saláta
Hozzávalók: 50 dkg apró újburgonya, 20 dkg uborka, 20 dkg paradicsom, 1 csokor petrezselyem, 1 dl száraz fehérbor.
Az öntethez szükséges: 5 evőkanál majonéz, Worcester szósz, só, fehérbors.
Elkészítése: A burgonyát alaposan megtisztítjuk, enyhén sós vízben puhára főzzük. Amikor elkészült meglocsoljuk a fehérborral. Az uborkát és a paradicsomot felkockázzuk, megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel. A saláta alkotó elemeit összekeverjük, és leöntjük a kikevert öntettel.
-Hirdetés-