Gasztro

Texas Lone Star Slaw (grapefruitos káposztasaláta)

Ez egy Európában nem szokványos, de Texasban igen népszerű frissítő saláta, amely kiváló köret a grillezett húsok mellé.

Hozzávalók:

¼ csésze almaecet,

¼ csésze olívaolaj,

2 evőkanál majonéz,

1 evőkanál méz,

½ teáskanál só,

¼ teáskanál őrölt bors,

¼ teáskanál zellermag, de a szezámmag, lenmag is megfelel,

fél kiló kevert-vágott, fehér-, vöröskáposzta és sárgarépa keverék,

4 evőkanál grapefruitlé,

1 darabolt grapefruit,

¾ csésze darált pekándió, de a pirított, sós mogyoró is megfelel,

1 evőkanál aprított korianderzöld.

Elkészítés:

1. Keverjük össze az nem káposzta keverék alapanyagokat.

2. Keverjük bele a káposzta keveréket.

3. Pár órára, vagy akár egy éjszakára tegyük be a hűtőbe. Hidegen tálaljuk a friss húsok mellé, vagy csak úgy magában.

-Hirdetés-

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
DunaOnline

FREE
VIEW