KezdőlapKözéletElmaradnak az iskolai rendezvények

Elmaradnak az iskolai rendezvények

-

Szerdán a Klebelsberg Központ és az Oktatási Hivatal újabb levélben a tankerületeket, az iskolákat és az iskolába járó gyerekek szüleit a koronavírus helyzettel összefüggő legfontosabb intézkedésekről, a megelőzés lehetőségeiről.

Ebben kérték az intézmények vezetőit, hogy minden iskolai programot, március 15-ei és más ünnepséget, tábort, erdei iskolát, külföldi utazást, osztálykirándulást- beleértve ebbe a Határtalanul! programot, az ERASMUS és ERASMUS+ programot, a külföldi nyelvtanfolyamot, valamint a testvériskolai látogatásokat is – mondjanak le a tanulók, a pedagógusok és családjaik biztonsága érdekében. A Petőfi Sándor Általános Iskola a jövő héten tartotta volna az iskolahetet, de már meghozták a szükséges intézkedéseket, amelynek értelmében egyenlőre nem rendezik meg, és a csütörtökre tervezett gálát is elhalasztják.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Rajzpályázatot hirdet a rendőrség és a MÁV

0
A Fejér vármegyei Rendőr-főkapitányság arról számolt be, hogy a MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajz-pályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés....
DunaOnline

FREE
VIEW