KezdőlapEgészségVéradásra várják az önkénteseket

Véradásra várják az önkénteseket

-

A Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat hangsúlyozza, hogy vérre a koronavírus-járvány idején is szükség van.

A véradások a jelenlegi veszélyhelyzet alatt is folyamatosak, a biztonsági előírások megtartásával. Városunkban holnap, december 8-án 13 és 15 óra között tartanak véradást az 1-es számú rendelőintézetben található transzfúziós osztályon. Az önkéntesektől azt kérik a szervezők, hogy vigyék magukkal taj-kártyájukat és valamilyen fényképes igazolványukat a véradásra. Az országos szervezet arra is felhívja a figyelmet, hogy a jelenleg hatályos veszélyhelyzet alatt is üzemel a Magyar Vöröskereszt adományvonala. A 1359-es telefonszámot tárcsázva ezúttal a Magyar Vöröskereszt karácsonyi segélyakcióit lehet segíteni. Minden december 1-31. között befutott hívás, vagy SMS-ben küldött „Adomány” üzenet 250 forintos támogatást jelent. A befolyt összegekből tartósélelmiszer és tisztasági csomagokat vásárolnak, amelyekkel a szociálisan nehéz helyzetben lévő embereket, családokat támogatják.  

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Pomázi Csaba jókívánságai Pintér Tamás részére

0
A Dunaújváros távhőszolgáltatását érintő szerdai cikkünk tartalmi részét Pintér Tamásnak írt levelében megerősítette Pomázi Csaba. Emellett arról is tájékoztatta a polgármestert, hogy így a...
DunaOnline

FREE
VIEW