KezdőlapKözéletRajzpályázatot hirdet a sporthorgász egyesület

Rajzpályázatot hirdet a sporthorgász egyesület

-

A nagy sikerre való tekintettel a Dunaújvárosi Sporthorgász Egyesület idén is meghirdeti rajzversenyét a gyermekek számára, a „Vízi- és vízparti élővilág” címmel.

Így adott a pályázat témája is: a kicsiknek azt kell szemléltetniük az alkotásaikon, hogy ők milyennek látják a vízparti életet. Három korcsoportban lehet benyújtani a pályaműveket: külön szemlézik az óvodások rajzait, és külön az általános iskolák alsó és felső tagozatos fiataljainak műveit. Az egyesület célja, hogy olyan rajzok szülessenek, amelyek a horgászathoz szorosan kapcsolódó, azzal természetes módon kapcsolatba kerülő élőlények, tárgyak és használati eszközök világát mutatják be a fiatal korosztály szemszögéből. Az alkotások szabadon választott technikával, A4-es méretben készülhetnek. Minden gyermek egy alkotással pályázhat. A pályaműveket december 17-ig kell benyújtani a Dunaújvárosi Sporthorgász Egyesület Gagarin téri irodájában személyesen vagy postai úton. A beérkezett rajzokat szakmai zsűri értékeli. A nyerteseket a megadott elérhetőségen tájékoztatni fogják és értékes ajándékkal jutalmazzák munkájukat. A pályázat eredményhirdetésére 2022. január 28-án 17 órakor lesz az egyesület horgásztanyáján, ünnepélyes keretek között.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Pomázi Csaba jókívánságai Pintér Tamás részére

0
A Dunaújváros távhőszolgáltatását érintő szerdai cikkünk tartalmi részét Pintér Tamásnak írt levelében megerősítette Pomázi Csaba. Emellett arról is tájékoztatta a polgármestert, hogy így a...
DunaOnline

FREE
VIEW