KezdőlapKözéletElkezdődött a Pedagógiai Szakszolgálat Hete

Elkezdődött a Pedagógiai Szakszolgálat Hete

-

A Fejér Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Dunaújvárosi Tagintézménye immáron negyedik alkalommal csatlakozik és szervezi meg a Pedagógiai Szakszolgálat Hetét.

Egy EFOP-os pályázat keretében megvalósuló országos rendezvénysorozatról van szó, amelynek során a helyi szakszolgálat is több szakmai előadással, workshopokkal szolgál annak érdekében, hogy a különleges bánásmódot igénylő gyermekek neveléséhez, tanításához, a velük való mindennapi munkához segítséget, inspirációt nyújtson. Hétfőn kezdődött a program, amelynek részeként többek között egy játékos, kötetlen délután is szerveztek a nevelési tanácsadás ellátásban részt vevő gyermekek számára. A nap során szó volt például a kisgyermekkori szociális inadaptáció nehézségeiről is. Kedden a Városháza „C” szárnyában egy konferenciát tartanak, amelyen előadást tart többek között Boldizsár Ildikó meseterapeuta, Döbrentey Zsolt klinikai szakpszichológus,  és Tari Annamária pszichoanalitikus, pszichoterapeuta. Ezt követően műhelymunkák lesznek az érdeklődő szakembereknek.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Pomázi Csaba jókívánságai Pintér Tamás részére

0
A Dunaújváros távhőszolgáltatását érintő szerdai cikkünk tartalmi részét Pintér Tamásnak írt levelében megerősítette Pomázi Csaba. Emellett arról is tájékoztatta a polgármestert, hogy így a...
DunaOnline

FREE
VIEW