KezdőlapoktatásA Dunaújvárosi Egyetem is ott lesz az Educatio kiállításon

A Dunaújvárosi Egyetem is ott lesz az Educatio kiállításon

-

Január 13–15. között rendezi meg a 22. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást az Innovációs és Technológiai Minisztérium, az Oktatási Hivatal és a HÖOK Hallgatói Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft. a Digitális Jólét Nonprofit Kft. szakmai partnerségével.

Mint azt az Oktatási Hivatal részletezi, a Hungexpón megrendezett szakkiállításon a pályaválasztás előtt állók és a továbbtanulás iránt érdeklődők megismerkedhetnek a felsőoktatási intézmények nyújtotta lehetőségekkel, továbbá interaktív programokon is részt vehetnek. Az eseményen közel 90 kiállító: számos felsőoktatási intézmény, nyelviskolák, ösztöndíjprogramok képviselői várják a középiskolásokat, szüleiket és minden érdeklődőt. A látogatók az intézmények hallgatóitól és munkatársaitól személyesen, illetve online is tájékozódhatnak az egyetemek, főiskolák és szakképző iskolák képzéseiről, felmérhetik felvételi esélyeiket, és megismerhetnek különféle idegennyelv-tanulási, illetve ösztöndíj-lehetőségeket, továbbá tájékozódhatnak a megújuló felsőoktatás nyújtotta előnyökről. Az Oktatási Hivatal munkatársai a felsőoktatási felvételi eljárás szabályairól, részleteiről, valamint a diplomások elhelyezkedési esélyeiről tájékoztatják az érdeklődőket. Ezen a kiállításon ott lesz a Dunaújvárosi Egyetem csapata is: a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ „A” pavilonjában kapnak helyet, ahol a választható szakokról, szakirányú továbbképzésekről, duális képzésekről lehet tájékozódni.  A 22. Educatio védettségi igazolvánnyal látogatható, ingyenesen. A részvétel regisztrációhoz kötött, valamint lehetőség van az eseményt online is követni.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Pomázi Csaba jókívánságai Pintér Tamás részére

0
A Dunaújváros távhőszolgáltatását érintő szerdai cikkünk tartalmi részét Pintér Tamásnak írt levelében megerősítette Pomázi Csaba. Emellett arról is tájékoztatta a polgármestert, hogy így a...
DunaOnline

FREE
VIEW