KezdőlapKözéletKálló Gergely csapata miatt bíróságra járhatnak a dunaújvárosiak

Kálló Gergely csapata miatt bíróságra járhatnak a dunaújvárosiak

-

Mint közismert Pintér Tamás polgármester, a „Rajta Újváros” Egyesület képviselőinek egyhangú támogatása mellett 2021. április 29-én felmondta a DVCSH Kft.-vel kötött távhőszolgáltatási szerződést. Az intézkedéssel kapcsolatban azóta is forrnak az indulatok a városban. A fogyasztók a peres ügyek miatt sokáig nem igazán tudták, hogy kinek fizessék a szolgáltatási díjat. Medgyesi Miklós sajtószóvivő minden lehetséges fórumon elmondta, hogy senki ne fizessen a DVCSH-nak, azaz a számlázó GLOBAL Faktornak. Mondjanak ellent a fizetési felszólításnak is.

Azóta azonban megérkezett a bíróságról több tucatnyi keresetlevél a fogyasztók részére, amelyben alperesként felszólították őket az ellenkereset előterjesztésére.

Előreláthatóan mozgalmas napok elé néz az ügyfélszolgálat, hiszen a hírek szerint a közeljövőben több ezer hasonló bírósági per várható. Reméljük nem az a DVG Zrt.-t képviselő ügyvéd segít majd a fogyasztóknak, aki ellen – birtokunkba került levél alapján – fegyelmi eljárást indított az Ügyvédi Kamara az elmúlt héten.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Szolgálati Jelet adományoztak a katasztrófavédelem három munkatársának

0
Tíz éves hivatásos tűzoltói szolgálat elismeréseként Szolgálati Jelet adományozott a belügyminiszter három Fejér vármegyei tűzoltónak- adta hírül a Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Mint azt...
DunaOnline

FREE
VIEW