KezdőlapKékfényVádat emeltek a férfival szemben, aki garázsokból, kocsikból lopott rendszeresen

Vádat emeltek a férfival szemben, aki garázsokból, kocsikból lopott rendszeresen

-

A Dunaújvárosi Járási Ügyészség folytatólagosan kisebb értékre, üzletszerűen, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette és további bűncselekmények miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki 2020 nyarán garázsokból, gépjárművekből tulajdonított el értékeket.

A vádirat szerint a férfi 2019 májusa és 2020 júliusa között legális jövedelemmel, munkahellyel nem rendelkezett, magát bűncselekmények elkövetéséből tartotta fenn úgy, hogy az eltulajdonított tárgyak értékesítésével jutott jövedelemhez. A vádlott társával 8 ingatlanból, garázsból, illetve gépjárművekből tulajdonított el, illetve kísérelt meg eltulajdonítani különböző ott talált értékeket, így laptopot, televíziót, szerszámokat, barkácsgépeket. Az ingatlanokba lakatlevágással, a garázsokba ajtófelfeszítéssel, a gépjárművekbe az ajtóra való rárúgással jutottak be. A dolgok egy részét a helyszín közelében összekészítve hagyták, amelyet a nyomozó hatóság megtalált és lefoglalt, így az esetek többségében a lopással okozott kár megtérült. Az ügyészség vádiratában a férfival szemben végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását, valamint a sértettek által előterjesztett polgári jogi igények elbírálását indítványozta.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Pomázi Csaba jókívánságai Pintér Tamás részére

0
A Dunaújváros távhőszolgáltatását érintő szerdai cikkünk tartalmi részét Pintér Tamásnak írt levelében megerősítette Pomázi Csaba. Emellett arról is tájékoztatta a polgármestert, hogy így a...
DunaOnline

FREE
VIEW