KezdőlapKözéletAz utasok is küldhetik az észrevételeiket

Az utasok is küldhetik az észrevételeiket

-

Május 28-tól fokozatosan jelennek meg a Volánbusz helyi menetrendjei a Google Térképen, egyelőre a tervezett menetrendi adatokkal- írja legutóbbi közleményében a társaság.

A Volánbusz helyközi járatainak menetrendje már 2017 óta elérhető a Google Térképen. Május 28-tól ez a tájékozódási lehetőség fokozatosan kibővül azon települések helyi menetrendjeivel, amelyeken a Volánbusz végzi a helyi közösségi közlekedési közszolgáltatást. Ezáltal közel 70 városban, köztük Dunaújvárosban is megvalósul a településen belüli utazástervezés, így az utasok a teljes eljutásukat meg tudják tervezni a felületen.

A szolgáltatás egyelőre éles tesztüzem formájában érhető el. A tapasztalatokat, észrevételeket az [email protected] e-mail-címen várja a közlekedési vállalat annak érdekében, hogy a rendszer folyamatos fejlesztésével és tökéletesítésével egyre szélesebb körű és pontosabb tájékoztatást nyújthasson utasainak.

A fejlesztés következő lépcsőjében a statikus információk helyett elérhetővé válnak a valós idejű utastájékoztatási adatok, elsőként a helyközi közlekedésben, majd fokozatosan a helyibe

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Pomázi Csaba jókívánságai Pintér Tamás részére

0
A Dunaújváros távhőszolgáltatását érintő szerdai cikkünk tartalmi részét Pintér Tamásnak írt levelében megerősítette Pomázi Csaba. Emellett arról is tájékoztatta a polgármestert, hogy így a...
DunaOnline

FREE
VIEW