KezdőlapKözéletMegújul a tanuszoda Ercsiben

Megújul a tanuszoda Ercsiben

-

Fotók: dr. Molnár Krisztián Facebook-oldala

Megújul az Ercsi Baczakó Péter Sportcsarnok tanuszodája, így hamarosan újra lehetőségük lesz az Ercsi fiataloknak, hogy szervezett úszásoktatás keretében használják a megszépült, korszerű körülményeket biztosító létesítményt.

Erről számolt be dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke a közösségi oldalán. A beruházásról csütörtökön tartott közös sajtótájékoztatót az elnök Szabó Tamással, Ercsi polgármesterével, Szilágyiné Németh Saroltával, a Dunaújvárosi Tankerület vezetőjével, és Gólics Ildikóval, Ercsi önkormányzati képviselőjével.

„A tanuszoda felújítását Magyarország Kormánya 135 millió forinttal támogatja, melyhez a Dunaújvárosi Tankerületi Központ 31 millió forint saját forrást tesz hozzá. Külön köszönöm Dr. Mészáros Lajos országgyűlési képviselő úrnak, hogy segítségemre volt a felújításhoz szükséges támogatás megszerzésében” – írta bejegyzésében dr. Molnár Krisztián.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Jobban kell figyelni a motorosokra és a biciklisekre

0
A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság a két keréken való közlekedési veszélyekre hívják fel a dunaújvárosi polgárok figyelmét is. Mint az részletezték, motorozni és biciklizni sosem...
DunaOnline

FREE
VIEW