KezdőlapoktatásItt a Big Ben!

Itt a Big Ben!

-

Fotók: Petőfi iskola

Két év kényszerpihenő után ismét szervezhettek egy angliai utazást – adta hírül a Petőfi Sándor Általános Iskola, és már be is számoltak a néhány napos felfedező vakációról a kísérő pedagógusok, Árvai Gyöngyi és Pillár Balázs.

Mint írták, huszonöt diákkal indultak neki ennek a rendkívüli túrának, melynek során igyekeztek minél több nevezetességet felkeresni és megtekinteni. Repülővel utaztak a szigetországba, a hajnali órákban. Reggel szállt le a gép Angliában és busszal mentek Londonba, ahol elsőként a London Eyet vették célba. Egy kiadós séta után, a Piccadilly Circus-ön keresztül érkeztek a legendás Oxford Stree-re. Innen vonattal utaztak a tengerparti Worthingbe, ahol szállásadó családjaik már meleg vacsorával vártak őket.

Ezt követően élménydús napok vártak a csapatra: a gyerekek több mint 50 kilométert gyalogoltak, több, mint 65.000 lépést tettek, melynek során többek között múzeumokat, nevezetes építményeket, múzeumokat, parkokat, várakat néztek meg; utaztak hajóval, emeletes busszal, metroval.

Elmondásuk alapján a gyerekek kedves, barátságos családoknál laktak, gyakorolhatták az angol nyelvet, és ismerkedhettek
a helyi konyhával és életformával.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Pomázi Csaba jókívánságai Pintér Tamás részére

0
A Dunaújváros távhőszolgáltatását érintő szerdai cikkünk tartalmi részét Pintér Tamásnak írt levelében megerősítette Pomázi Csaba. Emellett arról is tájékoztatta a polgármestert, hogy így a...
DunaOnline

FREE
VIEW