KezdőlapSportA nemzetközi mezőnyben a dobogó legtetején

A nemzetközi mezőnyben a dobogó legtetején

-

Fotó: DKSE

A Dunaújvárosi Központi Sportegyesület arról számolt be, hogy április 14-16. között az ausztriai Wolfurtban rendezték meg a junior korcsoportú, vagyis a 18-20 éves birkózók nemzetközi versenyt. Ezen a megmérettetésen a magyar korosztályos válogatott képviseletében a DKSE versenyzője, Nyikos Veronika is elindult a 76 kilogrammos súlycsoportban és a dobogó legfelső fokára állhatott fel. Mint azt a klub írta, ezzel az eredménnyel már szinte biztos, hogy idén Veronika képviselheti a magyar színeket a világversenyeken.

A DKSE arról is beszámolt, hogy április 15-én a kaposvári Körcsarnokban mérkőztek meg egymással a diák I-es korosztály ifjú birkózópalántái a kötöttfogású országos bajnoki címekért, ahol a DKSE és két fiókszakosztálya a Gurics György BDSE és az Enying VSE összesen 11 fővel vett részt. Kaszala Máté a 29 kg-os kategóriában ezüstérmet szerzett.  Parádi László 58 kg-osok mezőnyében két ellenfelét is tussal legyőzve jutott a döntőbe, ahol szintén sikerült kétvállra fektetnie vetélytársát, így a dobogó legfelső fokára állhatott. Zámbó Gergő 69 kg-ban két könnyebb győzelem után került döntőbe, ahol egy izgalmas, fordulatos csatában az utolsó tíz másodpercben sajnos elveszítette a mérkőzést és ezüstérmet szerzett.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Deutsch Tamás az EP-választás jelentőségéről beszélt

0
Deutsch Tamás, a június 9-i választáson a Fidesz-KDNP európai parlamenti listájának vezetője látogatott Pusztaszabolcsra, ahol Dr. Mészáros Lajossal, térségünk országgyűlési képviselőjével és Dr. Molnár...
DunaOnline

FREE
VIEW