KezdőlapKékfényPiros lámpán át

Piros lámpán át

-

Több sofőr is figyelmen kívül hagyta a tilos jelzést.

A Móri Rendőrkapitányság munkatársai rendszeres drónos ellenőrzésekkel, határozott, következetes intézkedésekkel igyekeznek elősegíteni a közúti balesetek számának csökkenését és visszaszorítani a kiemelt közlekedési szabályszegéseket.  A 2023. július 18-án délelőtt Mór illetékességi területén megtartott közlekedésbiztonság javítását célzó akció célja ezúttal a tilos jelzésen áthaladó járművezetők kiszűrése volt. Az ellenőrzés alkalmával az egyenruhások három szabályszegő gépjárművezetővel szemben közigazgatási bírságot szabtak ki, további két sofőr ellen feljelentéssel éltek.

Ne feledjék, hogy a közlekedésbiztonság javítása közös érdek! A szabálytalanság következménye akár súlyos, vagy végzetes kimenetelű közlekedési baleset is lehet, amelynek következményeit nem lehet utólag megváltoztatni, ezért ne veszélyeztessék saját magukat, utasaikat, közlekedő partnereiket!

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Rajzpályázatot hirdet a rendőrség és a MÁV

0
A Fejér vármegyei Rendőr-főkapitányság arról számolt be, hogy a MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajz-pályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés....
DunaOnline

FREE
VIEW