Nem adta le

-

Vásárlásai buktatták le azt a férfit, aki az egyik Tolna vármegyében közlekedő buszon talált egy pénztárcát, s ha már megtalálta, pár alkalommal fizetett is a benne levő bankkártyával.

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon tett feljelentést a múlt héten egy alsónánai 19 éves fiú, aki az iskolából hazafelé menet a buszon felejtette pénztárcáját, amelyben benne voltak személyes iratai és a bankkártyája is. Néhány órával később több üzenetet is kapott, melyben a bankja arról értesítette, hogy több helyen is vásároltak a bankkártyájával.

A szekszárdi nyomozók rövid időn belül visszakövették a szálakat, és azonosították azt, aki a talált bankkártáyval vásárolt. A 22 éves zombai férfit a rendőrök elszámoltatták, majd gyanúsítottként hallgatták ki csalás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A tolvaj elismerte, hogy a megtalált pénztárcában levő bankkártyával vásárolt. Azt ígérte, hogy kártalanítja a sértettet.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Tudományos előadások voltak reflektorfényben az egyetemen

0
A Dunaújvárosi Egyetemen május 15-én került megrendezésre a XIV. Tehetségnap, valamint a Tudományos Diákköri Konferencia is-adta hírül felsőoktatási intézményünk. Mint azt részletezték, a Tehetségnapon...
DunaOnline

FREE
VIEW